PDA

View Full Version : Gamepad problem



Replacement
09-13-2011, 01:33 PM
Hi everyone!

OK, i have problem with gamepad.
After i followed this:
There is a fix to play the game with generic controllers: Go to Start-> Run-> (or maybe press the Windows button + R) -> type Regedit -> HKEY_CUURET_USER ->System->CurrentControlSet->Control->MediaProperties->PrivateProperties->Joystick->OEM-> and there in some of the three folders you should find a file called OEMName->Right Click on it -> Modify.. ->Rename USB Gamepad to ” Logitech Cordless RumblePad 2 ” .

... problem is that i have a lot folders with OEMName and no one folder actually is OEMName - USB Gamepad.
I have OEMName's like -> USB, 2-Axis, 8 Button gamepad, - USB Vibration pad, - USB Wireless 2.4 GHz Gamepad, - USB, 4-Axis, 13 Button gamepad

Problem is that i don't know what OEM needs to be changed.

Here's the picture so you could see what i'm talking about:
http://img696.imageshack.us/img696/848/fifa12.th.png (http://img696.imageshack.us/i/fifa12.png/)

I dont even have a Wheel on my PC

Can you please help me somehow?

Regards,
Replacement


EDIT: [glow=red:37arc7s7]PROBLEM SOLVED![/glow:37arc7s7]
I just copied buttonDATAsetup.ini from FIFA11 folder (in my documents) into FIFA12.
If you uninstalled FIFA11 you probably should have FIFA11 folder in My Documents. ;)

HammerHam2
11-10-2011, 11:30 PM
Hi I'm pretty sure I have the same problem. I have a Trust gamepad that worked fine with FIFA 11 mostly because EA gave us the option to customize the layout unlike 12 *Doh* Here's the link so you can see it for yourself: Trust Gamepad 17518 (http://trust.com/products/product.aspx?artnr=17518)

It has a PS3 button layout and was wondering how I can change the button layout to x=a, b=circle and so on, like the xbox layout

Any help is greatly appreciated!

Fiona
12-12-2011, 10:03 AM
Done. ! My Gamepad Is Work.

For Someone This Is My Config
mediafire.com/?d3hhbumqmjha36y

Extract to Game Folder [Example : D:\GAMES\EA Sports\EA SPORTS FIFA 12 Demo\Game]

annystephans
02-08-2012, 08:27 AM
Maybe the gamepad has a problem or try to set up the percentage of the deadzone a little bit. Had the problem with the left steering with nearly every pad i had before and i simply increased the deadzone each time the car started to steer left. Started with 0.02 and got up after some time till 0.15. But after 0.15 i usually bought a new pad, because it wasn't playable anymore.

lewischristo32
08-16-2012, 06:38 PM
Hey,
I am lewischristo. I have some problem in resolution of game.In my computer window 7 is instal. The resolution of the screen is small. I am try to this solve the problem in game setting.But it is not possible. Please guys advised me to set resolution of game.